Schu-y-i-ij-t-en in het nieuws


In Amersfoort NU van 28 september 2011 stond een artikel over de nieuwe Raad van Economische Ontwikkeling regio Amersfoort. Jim Schuyt (HE) was al bestuurslid van deze raad, maar kreeg nu de voorzittershamer in handen.

Rond dierendag is er in de pers altijd de nodige aandacht voor de dieren. In het AD regio Amersfoort van 3 oktober 2011 een artikel met als titel ‘Bezint eer gij begint’. Dit slaat natuurlijk op het nemen van een huisdier. Er is een trend ondoordacht huisdieren te nemen die populair zijn door bepaalde films of TV series. De beheerder van vogelopvang Soest, Luciënne Schuyt (EH) komt uitgebreid aan het woord. Was de opvang ooit bedoeld voor honden, katten en vogels, nu heeft men ook een leguaan, kaaiman, fret en de nodige roofvogels in huis. De laatsten onder meer populair geworden door de films van Harry Potter.

Mylène Schuit (EG), senior SAP consultant, treedt toe als partner bij Brainwave Associates, volgens een persbericht van 1 oktober 2011. Mylène heeft bij verschillende grote bedrijven in binnen- en buitenland (België, Schotland en Amerika) ervaring opgedaan met verschillende systemen.

Op zondagavond 30 oktober 2011 vond om 18.10 uur de eerste uitzending plaats van de serie ‘Hoe overleef ik………’. De serie wordt uitgezonden door de AVRO. De scenario’s van de serie zijn geschreven door Carly Schuit (AA), Maarten Lebens en Fabie Hulsebos. Er worden in totaal 12 afleveringen van 25 minuten uitgezonden, gebaseerd op de boeken van Francine Oomen.

Cosmic Arrival heeft in augustus haar eerste CD opgenomen. De band, waarvan Nick Schuit (VE) deel uitmaakt, ging in september op tournee naar Amerika en deed negen optredens in New York. We hopen de CD binnenkort in ons bezit te hebben en in ons volgend nummer te bespreken.