Schu-y-i-ij-t-en in het nieuws


Eind 2011 vonden er twee bijzondere gebeurtenissen plaats die we helaas niet tijdig beschikbaar hadden voor ons decembernummer van 2011.

 60 jarig bestaan van Schuijt Wonen & Slapen in Leidschendam

De basis voor dit bedrijf werd op 25 oktober 1951 gelegd door de heer Gerard Schuijt (HE). Hij begon als woninginrichter en behanger. Zijn broer Arie runde manufacturenzaak Magazijn De Zon, dat al sinds 1928 bestond. Op dezelfde locatie aan de Damlaan gingen beide broers aan de slag en het bedrijf zou uitgroeien tot een toonaangevend bedrijf in de regio voor wonen en slapen. Het bedrijf wordt momenteel geleid door de zonen van Gerard: Jan en Jaap. Het was beide broers ontgaan dat het een jubileum was, maar het personeel niet. Zij zorgden ervoor dat beide heren op de ochtend van 25 oktober 2011 naar de zaak werden gedirigeerd, waar een fraaie collage werd onthuld met foto’s van de geschiedenis van het bedrijf.

 60 jaar getrouwd

Op 15 november 2011 vierden Jelle Schuit en zijn vrouw Marie van den Belt het heugelijke feit van hun 60-jarig huwelijk. Een prachtige mijlpaal. In nummer 97 (maart 2011) kon u een uitgebreid interview met dit echtpaar lezen. Wij wensen Jelle en Marie nog vele jaren in goede gezondheid.

 100 jaar

Op 24 maart vierde Eveline Schuit-Haas samen met haar familie haar honderdste verjaardag. Acht maanden later overleed zij op 14 november 2011 in Doorn. Toch een gebeurtenis om even bij stil te staan, want niet iedereen bereikt deze leeftijd. Eveline was de vrouw van Hugo Adolf Robert Schuit (HO) en was moeder van één zoon en drie dochters.