Schu-y-i-ij-t-en in het nieuws


Hallo Jumbo, hallo Vincent.

In februari van dit jaar werd de 186e Jumbo winkel geopend in Vinkeveen.

Een paar honderd Rondeveners hadden zich net buiten de winkel verzameld om een glimp op te vangen van de brede nieuwe indeling en het grote assortiment met 32.000 artikelen. De afgelopen twee weken is de winkel ‘helemaal Jumbo’ gemaakt. Franchisenemers Bas Bobeldijk (links op de foto met gele badge) en Vincent Schuijt (rechts, ook met badge) zijn trots op de nieuwe winkel, die ook een eigen slagersafdeling heeft.

Vincent hoort tot de code MM.

Onze secretaris Jan (LL) was op 19 april 2012 gast in het TV sportprogramma van de Lokale Omroep Spakenburg (LOS). Jan doet (bijna) iedere zaterdag live verslag voor LOS radio van één voetbalwedstrijd van een van de plaatselijke clubs en is ook clubscheidsrechter bij IJsselmeervogels. Iedere donderdagavond is er een 45 minuten durende TV uitzending met twee gasten, die commentaar leveren op de prestaties van de plaatselijke voetbalclubs.

Op 14 april hield een tak van de Hoornse Schuit-en een reünie. Het werd een zeer geslaagde dag. Onze secretaris Jan had een powerpointpresentatie gemaakt over hun stamboom en deze was tijdens de dag te zien.

In het AD van 28 april 2012 een pagina over de beste fiets van het jaar. De keuze wordt uitgebreid besproken met de meest bekende wereldfietser Eric Schuijt (HE)